Blog

Convocatòria COIBA: Bases per a la sol·licitud d'Ajuts a la Difusió i Transferència de Resultats de Recerca Infermera 2021

12:12 16 juny en Becas y ayudas I+d+i Coiba, Notícies destacades

El COIBA publica la 1ª convocatòria d'aquests ajuts. L'objectiu principal és fomentar i promoure la difusió dels resultats de la recerca infermera, afavorint l'accessibilitat i visibilitat en accés obert que permeti, a aquest col·lectiu i a altres professionals de la salut, desenvolupar una pràctica professional i una presa de decisions basades en l'evidència científica. Un altre dels objectius és impulsar que els resultats de la recerca siguin de domini públic i gratuït per a tots els investigadors, incrementant la seva visibilitat nacional i internacional i la transferència de coneixements a la societat.

-Termini de presentació de sol·licituds: de l'1 de maig fins el 31 de desembre de 2021 

-A continuació, es pot consultar les bases de la convocatòria (normes, requisits, i tota la informació referida a aquest tipus d'ajut), així com l'Annex 1 (sol·licitud)

 

BASES AD 2021

ANNEX I

 

Més informació: COIBA Tel. 971462728 – coiba.pm@infermeriabalear.com