Blog

BORSA ÚNICA IBSALUT: Publicades llistes SUBSIDIÀRIES per a les categories d'Infermera de Salut Mental i Comares

10:24 07 juliol en Concursos i Oposicions, docus-matronas
Llistes publicades el 6 de juliol de 2021

En relació a la borsa única del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-SALUT), s'ha publicat una llista subsidiària per a les categories d'Infermera/o Obstetricoginecològica/o (Comare) i d'Infermera en Salut Mental,, seguint el criteri de prelació de la nota de l'expedient acadèmic. En cas d'empat el criteri que es té en compte és, en primer lloc, el compliment del requisit del català i, a continuació, l'ordre alfabètic determinat per sorteig públic (lletra A) del primer cognom del candidat

Veure Llista INF.SALUT MENTAL

Veure Llista Comares

 

Més informació: IBSALUT  https://www.ibsalut.es/professionals/recursos-humans/treballa-amb-nosaltres/borsa-unica/borsa?conv_id=29

Etiquetes