Blog

Cafès virtuals pel benestar emocional

12:13 17 juliol en Otros Eventos

La Fundació Deixalles, l’Associació Pitiüsa pro Salut Mental i l'Associació d’Ajuda a l’Acompanyament del Malalt de les Illes Balears vos conviden a participar en els cafès virtuals per al benestar emocional, que comencen el dimecres, 16 de juny, de 16:00 a 17:30 hores.

Aquesta activitat està emmarcada en les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) en el document Covid-19, intervencions recomanades en salut mental i suport psicosocial durant la pandèmia.

Els cafès virtuals són una estratègia de suport mutu no terapèutic, a través d'Internet i les noves tecnologies. La participació és oberta a qualsevol persona que vulgui compartir emocions, experiències i sentiments. L'objectiu és generar un espai de reciprocitat entre les persones i formar una comunitat per minimitzar els efectes de la pandèmia sobre el benestar emocional en tota la població.

El desenvolupament dels cafès virtuals té unes directrius clares i transparents: la lliure participació, el compromís previ d’assistència i el respecte envers els altres. Les persones que hi vulguin participar han d’enviar un correu electrònic a cafesvirtualsib@gmail.com. El/la participant rebrà l’enllaç per a la connexió a través de la plataforma Meet de Gmail. Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció per a la participació. El cafè virtual es farà cada quinze dies, el primer i tercer dimecres de mes, de 16.00 a 17.30 hores, a partir del 16 de juny.

 

Etiquetes