Blog

XVII Congrés Nacional i XII Congrés Internacional d'Història de la Infermeria - 6, 7 i 8 d'octubre.

12:31 28 juliol en Otros Eventos
"El llegat històric com a via per a posicionar el rol infermer". Edició telepresencial, 6, 7 i 8 d'octubre de 2021

El Colegio de Enfermería de Tenerife junt amb l'Asociación Canaria de Historia de la Profesión Enfermera, l'Asociación Nacional de investigadores de Historia de la Enfermería de la Universidad Complutense de Madrid i la càtedra d'infermeria de la Universidad La Laguna han conformat el Comitè Organitzador de l'esdeveniment que, en principi, serà presencial -si la pandèmia el permet- però que també obre el canal telemàtic perquè la participació no estigui limitada al moviment geogràfic.

Per obtenir més informació, pots accedir a la següent web o dirigir-se a la Secretaria del Congrés o a la Secretaria Científica.