Blog

S’obre la convocatòria per a ampliar la Comissió de Cures Respiratòries del COIBA

15:53 10 novembre en Docus Respiratorias, Notícies

El termini per a presentar candidatures és fins el pròxim dia 21 de novembre

El Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears ha llançat una convocatòria per a ampliar la Comissió de Cures Respiratòries.

Aquesta comissió té la finalitat d'unificar línies de treball per a millorar l'atenció i qualitat de les cures del pacient respiratori, la seva família i/o cuidador. També persegueix millorar la pràctica clínica i assistencial centrada en els pacients, la família i la comunitat; reduir la variabilitat en les cures; marcar línies estratègiques en alguns dels problemes ja detectats com són el infradiagnóstico, l'escassa adherència terapèutica i la falta de continuïtat assistencial; prevenció i conscienciació de la població cap a la salut respiratòria col·laborant en les campanyes anuals; i promoure la formació per al personal que treballa amb pacients respiratoris; i incentivar al professional per a la formació continuada i la recerca.

INTERESSATS/DES: Els col·legiats i col·legiades interessats a participar poden enviar una sol·licitud signada, indicant dades personals, professionals, curriculum vitae, i una breu explicació de la seva motivació en participar.

Tot això pot enviar-se al correu electrònic coiba.pm@infermeriabalear.com

TERMINI: El termini per a presentar candidatures està obert des del 10 fins al 21 de novembre.

Bases de la convocatòria

Document de sol·licitud.