Blog

BORSA ÚNICA-Infermeres d'Urgències d'AP: Publicada data de realització de la prova de MEGACODE

13:50 23 novembre en Concursos i Oposicions

Convocatòria per a la realització de la prova pràctica del Megacode per als nomenaments temporals per a la categoria d' infermer/a d'urgències d'Atenció Primària

Una vegada publicada la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aprova la llista provisional dels aspirants admesos per ordre de puntuació de la borsa de treball del personal estatuari temporal del Servei de Salut per a seleccionar aspirants per als nomenaments temporals per a la categoria d'infermer/a d'Atenció a Urgències 061 i Serveis d'Urgències d'Atenció Primària, es comunica data i lloc per a la realització de la prova pràctica a la qual estan convocats tots els aspirants per ordre de puntuació (màxim 30 candidats per dia).

-Data de realització:  30 de novembre de 2021 (horari pendent de confirmar)

-Els interessats en participar en la realització de la prova pràctica han d'enviar un correu electrònic a 061.rrhh@061balears.es , entre el 23 i 25 de novembre, manifestant la seva disposició a realitzar-la i indicant nom, llinantges, DNI i telèfon.

-Consultar RESOLUCIÓ

 

Més informació: IBSALUT