Blog

II Jornada de l'Estratègia de Malalties Neurodegeneratives de les Illes Balears

14:54 25 novembre en Otros Eventos

La Conselleria de Salut i Consum organitza aquesta jornada, la qual s'emmarca en les activitats de difusió i formació de les Estratègies de salut i comptarà amb una primera part de ponències i una segona part de tallers. S'iniciarà amb una de sessió plenària oberta a tot el públic en la qual comptarem amb la presència de ponents en representació de dues associacions de pacients de les nostres Illes, amb la qual es pretén donar visibilitat i conscienciar a la població, els gestors i els decisores polítics sobre la situació de les persones amb malalties neurodegeneratives i de les persones del seu entorn. Aquesta part es desenvoluparà amb una ponència magistral sobre l'afectació cognitiva en l'Esclerosi Lateral Amiotròfica i una taula-debat sobre la Llei d'eutanàsia.

-Data i lloc: 17 de desembre de 2021, Hospital Universitari Son Espases-Palma (Sala d'actes)

-Places limitades

-Més informació i inscripcions en:

https://www.caib.es/sites/estrategiessalut/es/presentacio_jornada_malalties_neurodegeneratives/

 

 

Etiquetes