Blog

Ministeri de Sanitat: Publicada llista DEFINITIVA d'admesos i exclosos a l'examen IIR 2022

10:00 17 desembre en Notícia destacada, Notícies

El Ministeri de Sanitat ha publicat la llista definitiva d'admesos i exclosos per a la prova selectiva 2022 d'accés a places de formació sanitària especialitzada:

Llista Definitiva Admesos IIR: Veure

——————-

11/09/2021 El Ministeri de Sanitat va publicar la convocatòria de les proves selectives per a la formació sanitària especialitzada del 2022, entre les quals es toben les titulacions universitàries en l'àmbit d'Infermeria, Farmàcia, Medicina, Psicologia, Química, Biologia i Física.

La prova selectiva per a accedir a una plaça d'Infermera Interna Resident (IIR) es realitzarà el 29 de gener de 2022, i el termini de presentació d'inscripcions està obert des del 13 fins al 27 de setembre, tots dos inclosos. La presentació de sol·licituds es realitza únicament per via telemàtica, amb unes taxes d'examen de 23,10 euros (més informació i excepcions en el vincle al final de la notícia).

El Ministeri ofereix per al 2022 un total de 1.822 places d'infermeres internes residents, de les quals 54 en Balears, repartides entre sis especialitats: vuit per a Infermeria de Salut Mental, dues en Infermeria del Treball, 22 en Familiar i Comunitària, dues en Infermeria Geriàtrica, 14 per a Infermeria Obstètric-Ginecològica (Comares) i sis per a Infermeria Pediàtrica.

Aquesta xifra suposa un increment de quatre places respecte a l'any 2021 (dues en Infermeria del Treball i dues més en Familiar i Comunitària). D'aquesta manera, es consolida la tendència a l'alça en el nombre de places ofertes a Balears, que ha anat augmentant lentament cada any, tot i que l'oferta és encara insuficient.

Places ofertes:

Especialitat dd'Infermeria de Salut Mental: Total 285 (Balears: 8)
Especialitat d'Infermeria del Treball: Total 68 (Balears: 2)
Especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària: Total 748 (Balears: 22)
Especialitat d'Infermeria en Geriatria: Total 78 (Balears: 2)
Especialitat d'Infermeria Obstètrica-Ginecològica (Comare): Total 420 (Balears: 14)
Especialitat d'Infermeria Pediàtrica: Total 223 (Balears: 6)

-Consultar convocatòria: BOE

 

Més informació del procés:  Ministeri de Sanitat-Formació Sanitària Especialitzada