Blog

Convocatòria COIBA: Bases convocatòria d'un contracte predoctoral d'infermeria Florence Nightingale

15:16 22 desembre en Beques i ajudes I+d+i Coiba

La Universitat de les Illes Balears (UIB) i el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA), convoquen el contracte predoctoral Florence Nightingale per a fer estudis de doctorat en el marc del programa de Doctorat en Salut Global, Serveis de Salut i Atenció Sociosanitària de la UIB. De manera més concreta, les propostes de recerca han d'estar relacionades amb la millora de la salut de la població i de la seva qualitat de vida, les cures infermeres, els serveis de salut o l'atenció sociosanitària. Es valorarà especialment el caràcter innovador de la proposta i la capacitat de transferència dels resultats esperats, la importància i rellevància de l'aportació de l'estudi a la millora de la salut i de la qualitat de vida de la població, així com a la contribució del reconeixement professional.

-Termini de presentació de sol·licituds: del 22 de desembre de 2021 al 14 de gener de 2022

-Consultar BASES

-Formulari de SOL·LICITUD

 

Més informació: COIBA Tel. 971462728 – coiba.pm@infermeriabalear.com – Convocatòria UIB