Blog

Convocatòria COIBA: Bases per a la sol·licitud d'ajuts a la difusió i transferència de resultats de recerca infermera 2022

15:23 30 desembre en Beques i ajudes I+d+i Coiba, Notícia destacada

El COIBA publica la 2ª convocatòria d'aquests ajuts. L'objectiu principal és fomentar i promoure la difusió dels resultats de la recerca infermera, afavorint l'accessibilitat i visibilitat en accés obert que permeti, a aquest col·lectiu i a altres professionals de la salut, desenvolupar una pràctica professional i una presa de decisions basades en l'evidència científica. Un altre dels objectius és impulsar que els resultats de la recerca siguin de domini públic i gratuït per a tots els investigadors, incrementant la seva visibilitat nacional i internacional i la transferència de coneixements a la societat.

-Termini de presentació de sol·licituds: de l'1 de gener fins al 31 de desembre de 2022

-A continuació, es pot consultar les bases de la convocatòria (normes, requisits, i tota la informació referida a aquest tipus d'ajut), així com l'Annex 1 (sol·licitud)

 

Bases ADPI. 2022

ANNEX I

 

Més informació: COIBA Tel. 971462728 – coiba.pm@infermeriabalear.com