Blog

PALMA-Curs d'Introducció a la Prevenció i Tractament de Lesions relacionades amb la Dependència

10:24 30 desembre en Cursos Coiba

COMPLET-Oberta llista d'espera

Data: 23, 24 i 25 de febrero de 2022

El COIBA organitza per primera vegada aquest curs, que té com a objectiu principal adquirir i/o millorar el coneixement sobre aquesta mena de lesions, evitant pràctiques iatrogèniques, aportant informació basada en l'evidència, així com conscienciar de la importància de realitzar uns cuidats infermers adequats.

-Sol·licitada acreditació a la CFC

-Modalitat: Presencial

Per a més informació: consultar Programa

PROGRAMA

 

El curs ja ha completat el seu aforament, no obstant això s'obre una llista d'espera. En cas que es produeixi una baixa abans del seu inici, s'avisarà per ordre de llista. Interessats, enviar un correu formacio@infermeriabalear.com