Blog

SALUSPLAY-Curs: Preparació 2n examen especialitat FAMILIAR i COMUNITÀRIA (via excepcional)

17:06 13 gener en Altres Cursos1

El passat 11 de desembre es va realitzar l'examen per a l'obtenció de l'especialitat per la Via Excepcional (Reial decret 450/2005 de 22 d'abril d'especialitats d'infermeria) de l'especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària. Aquest examen va ser d'una exigència molt alta com en l'IIR, tocant aspectes no solament d'atenció primària, sinó també de pediatria, salut mental, legislació, geriatria, tècniques, seguretat del pacient…Per això, des de SalusPlay han decidit desenvolupar un curs per a preparar aquest segon examen (per a aquelles persones que no hagin superat el primer).

-Data de realització: del 14 de febrer al 29 de maig de 2022.

-Descomptes per a col·legiats del COIBA.

-El curs es realitzarà en modalitat ONLINE i estarà dividit en 15 mòduls, tenint l'alumne a la seva disposició els 15 manuals de cada mòdul en format pdf. Es realitzarà una classe setmanal en directe de 2 hores que es gravarà i estara disponible en qualsevol moment per a que la puguis veure quan vulguis. També es realitzaran simulacres d'examens amb casos clínics.

Més informació i inscripcions:  CONSULTAR

 

A més, si desitges conèixer de primera mà en què consisteix el curs i que et resolguin tots els dubtes en directe, pots inscriure't gratuïtament al webinar  "Prepara el 2º examen de FiC" que es realitzarà el proper dijous 20 de gener a les 19.00h

Inscripció WEBINAR en: https://m.salusplay.com/inscripcion-webinar-curso-familiar-comunitaria/

 

Entre els assistents al webinar es sortejarà 1 plaça gratuïta per a realitzar aquest curs.