Blog

III Congreso de la CNADEP – 29/30 de septiembre y 1 de octubre

17:59 16 gener en Altres esdeveniments 2

III Congrés Nacional d'Associacions d'Infermeria Pediàtrica (CNADEP)

Un Congrés en el qual hem de posar de manifest, la gran importància que la nostra labor i la nostra formació té en el futur dels nostres petits pacients.

Hem estructurat aquest Congrés en Tallers formatius amb un vessant eminentment pràctic i taules rodones, on comptarem amb ponents de reconegut prestigi. Aquest Congrés és un gran fòrum on posar de manifest les nostres recerques i coneixements. Esperem un gran nombre de comunicacions des de tots els àmbits pediàtrics als quals atorgarem premis en totes les seves categories.

La seu, l'Hotel Olímpia, situat a Alboraia es troba a 10 min del centre Històric de la Ciutat de València, amb fàcil accés en transport públic, València és una ciutat acollidora, banyada per la mar Mediterrània, de clima suau i agradable amb magnífiques platges i excel·lent gastronomia, de ric patrimoni cultural, compta amb el major barri antic d'Europa.

Tant el Comitè Científic com l'organitzador, us donem la més calorosa benvinguda, i esperem comptar amb la vostra presència.

En la pag web trobareu tota la informació sobre enviament de comunicacions, inscripcions etc.

Data i lloc de celebració: 29/30 de setembre i 1 d'octubre de 2022 – Hotel Olympia Alboraia (València)

 

Més informació en: http://www.cnadep.org/index

 

Etiquetes