Blog

COIBA: Publicada la llista PROVISIONAL d'ajudes per presentació de treballs en CONGRESSOS VIRTUALS 2021 (convocatòria extrordinària)

13:58 18 gener en Beques i ayudes formació Coiba, Notícia destacada

El COIBA publica la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses corresponents a la convocatòria extraordinària d'ajudes 2021 per presentació de comunicacions o pòsters en congressos, jornades o altres esdeveniments de divulgació professional en modalitat «virtual»

Llista Provisional: Veure

 

Termini de presentació de reclamacions i/o esmenes: del 19 al 26 de gener de 2022, tots dos inclosos

L'import concedit apareixerà en la llista definitiva, la qual es publicarà el proper 7 de febrer.

IMPORTANTUs recordem que en presentar la sol·licitud d'ajuda heu signat una Declaració Jurada de no haver rebut cap subvenció d'una altra entitat per la presentació del mateix treball. En cas que així sigui, i s'hagi rebut alguna bonificació abans o després de la celebració de l'esdeveniment, s'incorrerà a l'incompliment de les bases. Per tant, la persona que estigui en aquesta situació ha d'enviar un escrit de renúncia a l'ajuda, o en cas d'haver rebut el pagament per part del COIBA, haurà de realitzar la devolució de l'import abonat.

Més informació:  COIBA – Tel. 971462728 / formacio@infermeriabalear.com