Blog

Borsa Única IBSALUT: Publicada llista DEFINITIVA d'admesos i exclosos de la categoria d'Infermera

12:51 21 març en Concursos i Oposicions

Resolució del director general del Servei de Salut dels Illes Balears per la qual es publiquen les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses, així com la llista de puntuacions de mèrits segons l'autovaloració d'aquelles, corresponents a la convocatòria del concurs de mèrits per a constituir les borses generals per a seleccionar personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria de infermer/infermera corresponent a la data del darrer tall de 03/02/2022

-Consultar resolució: Veure

 

Entrega de documentació: del 22 de març al 4 d'abril de 2022 (ampliat termini fins l'11 d'abril, inclòs)

Consultar resolució ampliació termini: Veure

 

Més informació en: IBSALUT-BORSA ÚNICA