Blog

Setmana del postgrau de la UIB

13:04 02 maig en Notícies, Altres Esdeveniments

Del 2 al 6 de maig de 2022.

Si tens interès en completar la teva formacií i t'interessa la recerca i la transferència de resultats d'investigació en la pràctica clínica, no dubtis: ve a la Jornada de Portes Obertes de la Setmana del Postgrau de la UIB i informa't.

El dijous, 5 de maig, a partir de les 11:00 h es durà a terme la presentació del Màster Universitari en Recerca i Innovació en Salut, que s'organitza en dues especialitats: «Salut Pública Global» i «Transferència i millora de les organitzacions sanitàries». El mateix dia, a les 12:00 h arribarà el torn de la presentació del Doctorat en Salut Global, Serveis de Salut i Atenció Sociosanitària.

Lloc: Laboratori 9 d'Infermeria de l'Edifici Antoni Maria Alcover i Sureda a la Universitat de les Illes Balears.

Més informació: https://setmanadelpostgrau.uib.es