Blog

I Edició d'Ajuts a la Recerca en Nutrició per a professionals sanitaris

11:38 22 setembre en Beques i ajudes I+d+i altres 1

La I Edició d'Ajuts a la Recerca en Nutrició, convocades per iSanidad i amb el patrocini d'Herbalife Nutrition, estan dirigits a professionals sanitaris amb la finalitat de recolzar projectes de recerca científica que es desenvolupin a l'àrea de la nutrició amb orientació cap a una nutrició saludable i sostenible, prevenció de malalties no transmissibles i envelliment saludable.

Els principals objectius d'aquestes ajudes són reconèixer l'activitat investigadora que es realitzi en el context nacional; afavorir i promoure la recerca relacionada amb la nutrició, específicament referent a la nutrició saludable i sostenible, prevenció de malalties no transmissibles i envelliment saludable; i reconèixer la qualitat i excel·lència del treball científic.

Per a aquesta I Edició dels Ajuts a la Recerca s'inclou un primer premi dotat amb 5.000 euros i un segon premi de 3.500 euros.

Termini de presentació de candidatures: fins al 31 d'octubre de 2022

Consultar BASES

 

Més informació en:  https://isanidad.com/224698/bases-de-la-convocatoria-i-edicion-de-ayudas-a-la-investigacion-en-nutricion/