Blog

Intervention Mapping per al desenvolupament de Programes de Promoció de la Salut (2022-2023 FUEIB)

15:32 26 octubre en Altres Cursos1

El mètode Intervention Mapping (IM) ofereix un marc sistemàtic per al desenvolupament de programes de promoció de la salut guiats per la teoria i basats en l'evidència. Aquest mètode s'aplica al desenvolupament de programes, l'adaptació de programes per a noves poblacions i entorns, i la planificació d'estratègies d'implementació. Un concepte fonamental del procés de l'IM és la planificació participativa.

Els estudiants participaran en la creació d'un pla d'un programa inicial en un tema del seu interès seguint un procés de planificació que abasta des de la realització d'una avaluació de necessitats inicial fins al desenvolupament del programa i la creació d'un pla d'avaluació.

-Modalitat  Presencial  (20 hores)

-Import: 300€

-Data: del 14 al 18 de novembre de 2022  (1ª Edició)

(termini de matriculacions: fins al 7 de novembre)

 

-Més informació: FUEIB-INTERVENTION MAPPING