Blog

COIBA: Publicada llista PROVISIONAL dels Ajuts per la presentació de treballs en Congressos 2022

11:50 01 desembre en Beques i ayudes formació Coiba, Notícies destacades

El COIBA publica la llista provisional de sol·licituds admeses i excloses corresponents a la convocatòria d'ajuts 2022 per presentació de comunicacions o posters en congressos, jornades o altres esdeveniments de divulgació professional.

Llista Provisional: Veure

 

-Termini de presentació de reclamacions i/o esmenes: del 2 al 12 de desembre de 2022, tots dos inclosos

-L'import concedit apareixerà a la llista definitiva, la qual es publicarà el proper 22 de desembre.

IMPORTANT:  Us recordem que en presentar la sol·licitud d'ajuda heu signat una Declaració Jurada de no haver rebut cap subvenció d'una altra entitat per la mateixa formació. En cas que així sigui, i s'hagi rebut alguna bonificació abans o després de realitzar l'activitat formativa, s'incorrerà a l'incompliment de les bases. Per tant, la persona que estigui en aquesta situació ha d'enviar un escrit de renúncia a l'ajuda, o en cas d'haver rebut el pagament per part del COIBA, haurà de realitzar la devolució de l'import abonat.

Més informació:  COIBA – Tel. 971462728 / formacio@infermeriabalear.com