Blog

Oposicions IBSALUT: concurs extraordinari i concurs oposició de diferents categories i especialitats

15:11 20 desembre en Concursos i Oposicions, Notícia destacada

Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aproven i publiquen les convocatòries específiques de processos selectius, pel sistema de concurs extraordinari i/o concurs-oposició, derivats de l'oferta d'ocupació pública addicional d'estabilitat ordinària i excepcional d'estabilització per a l'any 2022, de les diferents categories/especialitats d'Infermeria (subgrup A2), per a accedir a places vacants de personal estatutari fix, dependents del Servei de Salut de les Illes Balears (Publicació BOIB, núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

Convocades 1314 places:  422 places per al concurs extraordinari i 892 places per al concurs-oposició.

-INFERMERA: Concurs Extraordinari: 375 – Concurs-Oposició: 807

INFERMERA DE SALUT MENTAL: Concurs Extraordinari: 10 – Concurs-Oposició: 27

INFERMERA D'URGÈNCIES D'ATENCIÓ PRIMÀRIA: Concurs Extraordinari: 10 – Concurs-Oposició: 25

INFERMERA OBSTETRICOGINECOLÒGICA (COMARE): Concurs Extraordinari: 27 – Concurs-Oposició: 33

 

Consultar Resolució:

BOIB

Nota informativa (28/12/2022)

 

Termini de presentació de sol·licituds: 1 mes, a comptar des de l'endemà de la data de la publicació de la convocatòria (del 21/12/2022 al 23/01/2023). Les inscripcions es realitzaran únicament per via telemàtica, a través de la web www.ibsalut.es (apartat «oposicions») i en la Seu Electrònica del Govern de les Illes Balears.

La data d'examen es publicarà en la web de l'IBSALUT juntament amb la publicació de la llista PROVISIONAL d'admesos i exclosos