Blog

UIB: Concurs places cossos docents (Infermeria)

09:10 17 gener en Concursos i Oposicions

Resolució de 10 de gener de 2023, de la Universitat de les Illes Balears (UIB), per la qual es convoca concurs d'accés a places de cossos docents universitaris (1 plaça per a Professor Titular d'Infermeria)

Perfil docent: Fonts d'Informació en Ciències de la Salut i Bases Metodològiques de la recerca

Perfil com a investigador: Recerca secundària, atenció a la cronicitat i suport a les decisions en reanimació.
Número de places: 1

-Consultar Resolució BOE

 

Termini de presentació de sol·licituds: 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat. Les sol·licituds hauran de presentar-se telemàticament al Registre electrònic General de la Universitat en la següent adreça https://seu.uib.cat