Blog

El COIBA organitza a Menorca un cicle de formacions per a la prevenció, diagnòstic, maneig i tractament de ferides

16:17 19 gener en Cursos Coiba, Notícia destacada

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers dels Illes Balears organitza a la seva seu de Menorca un cicle de formacions dirigit a infermeres i infermers vulguin actualitzar i aprofundir en els seus coneixements sobre la prevenció, diagnòstic, maneig i tractament de ferides. El cicle està format per un itinerari de cursos específics dels tipus de ferides més habituals i el seu tractament:

  • Curs Maneig de Ferides d’acord a l'evidència científica (curs tancat - realitzat al gener)
  • Curs Prevenció i tractament de les úlceres per pressió (21 i 22 de febrer – curs complet)
  • Curs d'Atenció d'Infermeria a persones amb cremades (6, 7, 8 i 9 de març – curs complet)
  • Curs Úlceres de l'extremitat inferior, diagnòstic i tractament d'úlcera venosa (21 i 22 de març – inscripcions aquí)
  • Curs Peu diabètic (data pendent de confirmar)
  • Curs Classificació dels productes de cura (data pendent de confirmar)

 

L'itinerari està dissenyat seguint criteris de formació continuada, per la qual cosa el contingut de cada curs està relacionat. No obstant això, cada curs s'acreditarà de manera independent. Aquesta dinàmica permet que si una infermera o infermer està interessat exclusivament en una de les formacions, pugui apuntar-se únicament a ella.

  • Inscripcions: els programes i període d'inscripcions es publicaran en l'apartat d' Activitat formativa. Les sol·licituds per a apuntar-se a cada curs es realitzaran de manera independent i s'atorgaran les places per ordre de sol·licitud.