Blog

UIB: Expert Universitari en Atenció al part i naixement a casa

12:31 02 febrer en Altres Cursos1

Títol propi de la UIB (20 ECTS)

Dirigit a: Comares que vulguin ampliar la seva formació en l'àmbit del part domiciliari

La Universitat de les Illes Balears (UIB), posa en marxa una nova edició d'aquesta formació, la qual inclou els continguts i competències necessàries per a atendre els parts i naixements a casa, així com adquirir les competències per a poder fer un seguiment de l'embaràs i puerperi enfocat a les cures domiciliàries de les dones i les criatures des d'una perspectiva holística.

Les classes seran teoricopràctiques interactives amb exposició de casos pràctics i seguiment en el centre de simulació. Les sessions pràctiques tindran una metodologia amb dinàmiques i simulacions en l'entorn domiciliari.

  • Dates de realització: del 24 de març al 8 de juliol de 2023
  • Modalitat presencial
  • Lloc d'impartició: Campus UIB, Edif Sa Riera y CIDEFIB

 

Puedes encontrar la información completa de esta formación en la web:  FUEIB

Etiquetes