Blog

B.ÚNICA IBSALUT: Llista DEFINITIVA inscrits prova MEGACODE d'accés al 061 d'Inf. d'Urgències d'AP

13:15 09 febrer en Concursos i Oposicions, Notícia destacada

07/03/2023: Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aprova la llista informativa definitiva dels aspirants inscrits a les proves específiques convocades de la categoria d'infermera/er d'urgències d'Atenció Primària de la borsa única del Servei de Salut.

Consultar Resolució

 

HISTÒRIC

08/02/2023: Resolució del director general del Servei de Salut de 07 de febrer de 2023 per la qual es convoca la prova teòrica tipus test i la prova pràctica del tipus MegaCode per als nomenaments temporals de la categoria d'infermera/o d'urgències d'Atenció Primària de la Gerència d'Atenció a Urgències 061, dependent del Servei de Salut de les Illes Balears.

Consultar Resolució

 

24/02/2023: Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aprova la llista informativa provisional dels aspirants inscrits a les proves específiques convocades de la categoria d'infermera/er d'urgències d'Atenció Primària de la borsa única del Servei de Salut. Es publica a més la data de la prova teòrica MEGACODE: 11 de març de 2023

Consultar Resolució

 

*Més informació: IBSALUT-B.ÚNICA