Blog

PREMIS SALUT INNOVA UIB-HLL Son Espases 2023

12:17 21 febrer en Beques i ajudes I+d+i altres 1

La UIB, a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP (endavant FUEIB) i el Health Living Lab Son Espases (HSS SE) convoquen els premis SALUT INNOVA amb la finalitat d'incentivar i promocionar la innovació en el sector sanitari i la universitat. Concretament, s'atorgaran 2 premis econòmics independentment de la categoria a la qual formi part el projecte i 2 premis de desenvolupament:

Premis econòmics:

  • Primer premi: té una dotació de 1.500 euros, als quals s'aplicaran les retencions legals previstes.
  • Segon premi: té una dotació de 500 euros, als quals s'aplicaran les retencions legals previstes.

 

Premis de desenvolupament: addicionalment, es podran seleccionar fins a 2 projectes. En tots dos casos es cedirà un espai del Health Living Lab Son Espases durant un any per a poder desenvolupar el projecte. Es posarà a la disposició dels premiats el suport i el monitoratge per part del Health Living Lab Son Espases, a més de materials fungibles, serveis d'empreses col·laboradores, suport legal, monitoratge per experts de l'hospital, treball de camp a l'hospital… Aquest suport és d'un valor de 1.500 euros per a cada projecte.

El termini per a presentar candidatures romandrà obert fins al 24 de març 2023, a les 14 hores.

Pot participar tot l'alumnat de la UIB (inclosos graduats i estudiants de doctorat i/o de màster de qualsevol facultat) i els professionals sanitaris del servei de salut de les Illes Balears que presentin el seu projecte innovador relacionat amb el sector de la salut.

-Consultar informació completa i bases en:  PREMIS-SALUT INNOVA

Etiquetes