Blog

Jornada del Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple - Palma, 26 de maig de 2023

12:01 08 maig en Altres Esdeveniments

Amb motiu de la celebració del dia mundial de l'Esclerosi Múltiple, la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears, ha organitzat aquesta jornada, que té com a objectiu generar un espai en el qual les persones que conviuen amb EM comparteixin les experiències des de diferents perspectives: la de la persona afectada per la malaltia i la dels professionals implicats en el seu tractament i acompanyament.

Aquesta jornada s'emmarca en les activitats de visibilitat i actualització de l'Estratègia de Malalties Neurodegeneratives de les Illes Balears i ha estat finançada a càrrec del fons per a les estratègies 2023 del Ministeri de Sanitat, com a suport a la implementació de l'estratègia enfront de les malalties neurodegeneratives (inclosa l'ELA).

Data:   26 de maig de 2023

Lloc de celebració: Hospital Son Llàtzer (Salón de actos)- PALMA

Més informació i inscripcions:   DÍA MUNDIAL-ESCLEROSIS MÚLTIPLE