Blog

II Jornada AMASC – Divendres, 2 de juny de 2023

15:23 09 maig en Altres Esdeveniments

L'Associació Mallorquina de FM, SFC / EM SQM i EHS (AMASC) ha organitzat la «II Jornada AMASC» sobre la Síndrome de Fatiga Crònica / Encefalomieliti Miàlgica i la Humanització en l'atenció als pacients afectats de Fibromiàlgia, SFC/EM , SQM i EHS.

Els objectius d'aquesta jornada són: Informar sobre la Síndrome de Fatiga Crònica / EM, la Fibromiàlgia, la Sensibilitat Química Múltiple i l'Electrohipersensibilitat a través de la veu experta dels professionals i dels pacients; així com compartir coneixentets amb un objectiu comú: la millora de la qualitat de vida dels afectats.

-Data:  2 de juny de 2023

-Lloc de celebració: Hospital Son Espases (Sala d'actes)- PALMA

-Inscripcions: La inscripció és gratuïta per a tots els assistents, emplenant el formulari disponible en el següent enllaç:
https://forms.gle/rQFvMo28CWSaxyRcA

-Les places es reservaran per rigorós ordre d'inscripció. Data límit per a inscriure's: 26 de Maig de 2023

Consulta el Programa