Blog

Nou Curs IBDONA: Curs Igualtat i Violència Masclista

11:40 22 maig en Altres Cursos1

Nou Curs IBDONA: Curs Igualtat i Violència Masclista

  • L'Institut Balear de la Dona organitza el curs Igualtat i Violència Masclista, en modalitat online, adreçat a professionals que treballen i interactuen dins de la xarxa de serveis d'atenció a dones víctimes de violències masclistes que volen fer aquesta formació inicial i bàsica, professionals que no han superat el test de coneixements per a la realització del curs de formació “Atenció professional a les víctimes de violència masclista”, i persones que es volen formar en la matèria tant si treballen o no dins l'àmbit de la igualtat i violència masclista.

La formació serà en línia i té una durada de 15 hores.

 

Inici del curs: 05 de juny del 2023

Final del curs: 25 de juny del 2023

 

 

Més informació:  https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=5714417&coduo=232&lang=ca