Blog

PALMA-Curs: Les cures infermeres des de la teràpia grupal

11:07 25 maig en Cursos Coiba 2

Data: 19 i 20 de juny de 2023

El COIBA organitza aquest curs, en col·laboració amb AEESME (Associació Espanyola d'Infermeria de Salut Mental), que té com a objectius: Conèixer el poder de la dinàmica grupal en l'acció terapèutica, adquirir les eines teoricopràctiques per a l'abordatge grupal amb les persones usuàries de la xarxa de Salut Mental, adquirir habilitats per a l'abordatge de situacions difícils i/o conflictives que poden sorgir en un grup i fomentar la motivació de les infermeres de l'àmbit de la Salut Mental en la implantació d'activitats grupals.

-Modalitat: Presencial (seu COIBA Palma)

-Per a més informació:

Consultar Programa

 

-Inscripcions: A través de la Finestreta Única o directament a la seu col·legial.