Blog

ACADÈMIA MÈDICA BALEAR: Convocatòria beques per a la rotació de residents 2024

15:33 30 maig en Becas y ayudas formación otras 1

La L' Acadèmia Mèdica Balear convoca, per a l'any 2024, beques per a la rotació fora de les Illes Balears per a residents dels programes de Medicina, Infermeria, Biologia, Farmàcia, Química i Psicologia.

-Es podran presentar tots els residents dels esmentats programes de formació dels dos darrers anys de l'especialitat, que siguin socis de l'Acadèmia Mèdica Balear, i que estiguin fent la residència en algun centre hospitalari de les Illes Balears.

-Les beques es concediran per a estades d'un mínim de dos mesos a centres de prestigi reconegut, durant el període de rotació lliure del programa de formació, que s'haurà de dur a terme entre els mesos de gener i desembre del 2024.

-Es concediran anualment 2 beques, amb una dotació de 1.500 euros cadascuna, segons la durada i el programa de formació presentat. La concessió d'aquesta beca es incompatible amb haver rebut una altra beca per a la mateixa rotació.

Termini d'enviament de sol·licituds:: fins el 31 de maig de 2023

Consultar Bases

 

Més información:  Tel. 971.71.78.31 – [email protected]

 

 

Etiquetes