Blog

Jornada del Pla Nacional enfront de la resistència als antibiòtics de les Illes Balears (PRAN_CAIB) - 14 de novembre de 2023

16:42 15 juny en Altres Esdeveniments

La Conselleria de Salut organitza la III JORNADA DEL PLA NACIONAL ENFRONT DE LA RESISTÈNCIA ALS ANTIBIÒTICS DE LES ILLES BALEARS (PRAN_CAIB). El PRAN té l'objectiu de reduir el risc de selecció i disseminació de resistència als antibiòtics i, conseqüentment, reduir l'impacte d'aquest problema sobre la salut de les persones i els animals, preservant de manera sostenible l'eficàcia dels antibiòtics existents.

La Jornada s'emmarca en les activitats de difusió i formació de les Estratègies en salut centrada en la situació actual del PRAN, els avanços que s'han duent a terme, els objectius per als pròxims anys i les noves normes de certificació dels equips PROA recentment publicades. És una jornada eminentment tècnica que comptarà amb una sèrie de ponències sobre tots aquests temes. Després de cada ponència s'obrirà un torn de preguntes i debat entre els assistents.

Data: 14 de novembre de 2023

Lloc de celebració: Sala d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases (Palma)

Inscripcions: Cursos i jornades d'estratègies de salut-Inscripció (caib.es)