Blog

I Congrés Nacional Infermeria i Intel·ligència Artificial - 3 i 4 de novembre

11:57 18 juny en Altres esdeveniments 2

El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA) organitza l'I Congrés Nacional d'Infermeria i Intel·ligència Artificial

Dates: 3 i 4 de novembre de 2023

Lloc de celebració: Alicante

Informació i inscripcions:

https://enfermeriatrespuntocero.com/

 

Conscients de la revolució que ha suposat la irrupció de la Intel·ligència Artificial (IA) en l'àmbit sanitari, emprenem una iniciativa pionera en tota Espanya. Un esdeveniment històric per a la comunitat de professionals de la salut que busca destacar el paper fonamental que la Intel·ligència Artificial (IA) exercirà en totes les àrees de desenvolupament professional de la Infermeria, i com l'adopció d'aquestes tecnologies pot millorar la qualitat i eficiència dels cuidats infermers.

 

Amb aquest esdeveniment ens hem proposat donar a conèixer eines de IA, presentar casos d'èxit i casos d'ús de la IA aplicada als cuidats infermers, incloent-hi tecnologies emergents com a assistents virtuals, chatbots, la realitat augmentada, realitat estesa i realitat virtual.