Blog

Exposició «Homenatge a la Sanitat Militar» (del 14 al 30 de setembre)

13:36 19 juny en Altres Esdeveniments

La segona quinzena de setembre el Centre d'Història i Cultura Militar de Balears acull l'exposició gratuïta "Homenatge a la sanitat balear". L'exposició compta una part dedicada a instruments quirúrgics i imatges sobre el personal sanitari coordinada per la infermera Gloria Gallego, que inclou material cedit pel COIBA, i una altra zona dedicada a la sanitat d'època romana, a més de diorames d'ambientació sanitari militar.

Exposició oberta (entrada lliure): del 14 al 30 de setembre (Dilluns-divendres, 10-13.30 i 18-20h / Dissabte, 10.30 - 14h)

Lloc: Centre d'Història i Cultura Militar de Balears (Sant Miquel, 69 BIS)

Inauguració: 14 de setembre, a les 19h, Claustre del Centre d'Història i Cultura Militar de Balears