Blog

XXXIV Escola de Salut Pública de Menorca (18 al 27 de setembre)

13:58 26 juny en Altres Esdeveniments

La XXXIV edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca tindrà lloc del 18 al 27 de setembre de 2023, en el Llatzeret de Maó: cursos, trobades i activitats obertes que pots consultar AQUÍ.

Des de fa 34 anys, durant uns dies del mes de setembre el Llatzeret es converteix en el centre de la salut pública espanyola, en un espai interdisciplinari d'intercanvi de coneixements i experiències entre tots els actors implicats en la salut pública del nostre país. El programa inclou 10 cursos amb ampli ventall de temàtiques: part d'ells amb orientació comunitària i els determinants socials, i altres centrats més en metodologia qualitativa i quantitativa, divulgació i comunicació científica, entre altres. A més, 13 trobades de grups de treball d'alt nivell. Enguany l'Escola també ofereix un curs-taller performatiu amb metodologies innovadores i participatives per a fomentar la sensibilització enfront de la violència de gènere a través de l'art. 

Dates: 18 al 27 de setembre

Lloc: Llatzeret de Maó

Pots consultar el programa AQUÍ

Més informació i inscripcionswww.emsp.cime.es