Blog

PALMA-Curs: Humanitzant les cures d'infermeria: cap a una relació terapèutica professional-pacient

08:10 06 setembre en Cursos Coiba 3

Data: dies 13, 15, 20, 22, 27 i 29 de novembre i 4 i 5 de desembre de 2023

El COIBA organitza aquest curs, que té com a objectiu principal, que les infermeres adquireixin habilitats per a actuar amb acceptació, presència, professionalitat i equanimitat i puguin, d'aquesta manera, prendre consciència ràpida de les pròpies emocions i de les dels pacients i familiars. Aprendre també a gestionar millor les situacions de densitat emocional i que tot això contribueixi a humanitzar la relació amb el pacient de tal forma que sigui una relació veritablement terapèutica.

-Sol·licitada acreditació a la CFC

-Modalitat: Presencial

-Lloc de Realització: Seu COIBA Palma

-Per a més informació:

Consultar Programa

 

-Inscripcions: A través de la Finestreta Única o directament a la seu col·legial.