Blog

IDISBA: Convocatòria procés selectiu personal laboral per al projecte «Early COPD»

16:21 09 octubre en Ofertes d'ocupació-Nacionals

BOIB 30/09/2023: Resolució del director gerent de la Fundació Institut de Recerca Sanitària Illes Balears (IDISBA) per la qual es convoca un procés selectiu per a la cobertura de d'una plaça de personal laboral en la categoria d'infermeria, del grup professional B, per al projecte «Early COPD», (SERSD/NML+ABEMAR) Codi d'expedient: 2023-39-ASHUSE

La Fundació té encomanades, entre altres, les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei d'execució de programes de recerca clínica, bàsica i aplicada, el desenvolupament tecnològic i la innovació en el camp de la salut.

-Consultar Resolució BOIB

-El termini de recepció de sol·licituds serà de 15 dies hàbils des del dia següent de la data de publicació de la convocatòria.

Les sol·licituds es poden presentar en el registre físic de la Fundació Institut de Recerca Sanitària Illes Balears o mitjançant el correu electrònic de la Unitat de Recursos Humans: [email protected]

S'ha d'indicar el codi d'expedient «2023-39-NAHUSE» en l'assumpte del correu electrònic.

Els documents adjunts al correu han d'estar en format PDF i comprimits en un únic ZIP