Blog

IV Jornada de l'Estratègia de Malalties Neurodegeneratives de les Illes Balears - 15 de desembre de 2023

12:57 05 novembre en Altres esdeveniments 2

La Conselleria de Salut organitza aquesta jornada, dins del marc de les activitats de difusió i formació de les estratègies de salut i comptarà amb una primera part de ponències i una segona part de tallers.

La Jornada està dirigida principalment als professionals de medicina i infermeria d'atenció primària, d'hospitals i d'atenció sociosanitària; fisioterapeutes, logopedes; treballadors socials, nutricionistes; psicòlegs i terapeutes ocupacionals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears interessats en la formació continuada sobre les malalties Neurodegeneratives. També va dirigida a tots els professionals de les administracions en matèria de serveis i prestacions socials que participin en l'atenció a aquests pacients i a les seves famílies, i finalment a persones interessades i/o afectades per les malalties neurodegeneratives, especialment a aquelles vinculades a les associacions de pacients i familiars.

Data: 15 de desembre de 2023

Lloc de celebració: Sala d'actes de l'Hospital Universitari Son Llàtzer (Palma)

Places limitades.

Si estás interessat, inscriu-te:  INSCRIPCIÓ

 

Més informació en: Jornada Malaltíes Neurodegeneratives