Blog

II Jornada sobre Violència Masclista i Salut Mental - 17 de novembre de 2023

16:21 06 novembre en Altres esdeveniments 2

«L'Institut Balear de la Dona» i el «Consell Insular de Mallorca» organitzan la II jornada sobre Violència Masclista i Salut Mental, la qual es celebrarà el proper 17 de novembre a la Fundació Estrella de Llevant (c/ de la seva Fàbrica, 11 Manacor). La jornada està dirigida a qualsevol professional que pugui intervenir en la detecció o atenció a les víctimes de violència masclista, o a qualsevol professional que es vulgui sensibilitzar amb aquest tema.

-Horari: de 08:30h a 17:30h.

*Programa

 

L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer la problemàtica que sofreixen les dones amb un diagnòstic de salut mental en relació a la violència masclista, donant resposta a les necessitats de coordinació i posada en comú de coneixements.

-Les preinscripcions es poden tramitar des del 6 de novembre, a partir de les 08.00 h, fins al dia 12 de novembre, a les 23.59 h, mitjançant el següent enllaç: https://tinyurl.com/ycxhht5k

El 13 de novembre es comunicarà a les persones seleccionades l'admissió a la jornada. Si per diferents motius, finalment no és viable l'assistència a la jornada us agrairíem que ens ho comuniquéssiu amb la màxima antelació per si hi ha persones en llista d'espera. Totes les persones preinscrites rebran les comunicacions per correu electrònic, a l'adreça indicada en la preinscripció.
Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb [email protected]