Blog

HOSPITAL DE MANACOR-Curs: Atenció hospitalària a persones intersexuals

11:47 20 juny en Altres Cursos1

L'Hospital de Manacor organitza aquesta formació, que té com a objectiu general, donar a conèixer l'existència del Protocol d'Atenció Integral a persones intersexuals (amb DSD) als professionals de l'àmbit sanitari, desmuntar mites i conscienciar sobre les realitats i vivències de les persones intersexuals entre el personal clau per a la detecció i atenció d'aquestes situacions. També garantir una atenció sanitària respectuosa, integral i actualitzada amb les evidències i protocols disponibles sobre l'atenció a persones amb característiques sexuals diverses o intersexuals, garantint en tot moment, l'autonomia del pacient, el dret a la informació i la seva integral corporal.

 

-Data: 19 i 20 de setembre de 2024,  horari: de 09:30h a 16:30h

-Lloc de realització: Hospital de Manacor

-Consultar Cartell i  Programa

 

           

 

-Inscripcions: A través de la intranet de la CAIB amb l'usuari “u” en el portal de Serveis al Personal. Personal NO CAIB, enviar correu a [email protected]