Blog

Reunió amb les infermeres d'Eivissa

12:30 08 gener en Notícies

La Presidenta del Coiba, Maria José Sastre i la Presidenta del Col·legi d'Infermeria a Eivissa i Formentera, Monica Yern, s'han reunit amb les infermeres d'Eivissa per analitzar la situació de la professió a les Pitiüses

 

Per una banda, les representants de la Junta es reuniren amb un grup de gestores i coordinadores dels diferents centres de salut d'Eivissa per parlar del funcionament i l'estructura de l'Atenció primària a l'Illa i on pogueren expressar les seves inquietuds i necessitats. Així mateix, María José Sastre i Monica Yern es desplaçaren a l'Hospital de Can Misses on varen poder departir amb la gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, i la Directora d'Infermeria, Noelia Azqueta amb qui també es pogueren tractar qüestions de funcionament i organització, així com vies de col·laboració entre ambdues institucions.

Etiquetes