Blog

El COIBA convoca la tercera edició Premi de Periodisme #InfermeriaVisible

12:45 22 gener en Notícies

L’objectiu d’aquest premi és fomentar la visibilitat de les infermeres a les Illes Balears i reconèixer la tasca dels periodistes que han ajudat a fer-la possible. Enviament de propostes fins al 16 de març.

 

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears convoca la tercera edició del Premi de Periodisme #InfermeriaVisible , dotat amb una quantia total de 2.000 euros.
El Premi de Periodisme #InfermeriaVisible del Coiba té per objecte fomentar i reconèixer la labor dels periodistes que donen visibilitat a les infermeres a les Illes Balears, mitjançant peces informatives o reportatges que presentin i acostin la professió infermera a l’opinió pública.
El concepte “Infermeria Visible” engloba tots els treballs que aportin visibilitat, reconeixement i destaquin les diferents vessants de les competències i actuacions de les infermeres a Balears, així com els coneixements experts dels professionals d’Infermeria en qualsevol àmbit de rellevància per a la salut. S’estableixen dues categories: premsa escrita (paper i digital) i premsa audiovisual (radio i televisió). Cada un dels dos premis estarà dotat amb mil (1.000) euros.
Es poden presentar periodistes que hagin publicat/emès aquestes peces en un mitjà de comunicació de Balears entre l’1 de gener de 2019 i el 29 de febrer de 2020.
El termini d'enviament de candidatures roman obert fins al 16 de març.
A l'hora de valorar les candidatures, es tindrà especialment en compte la visibilitat de les infermeres en qualsevol dels seus diferents àmbits d'actuació (assistència, docència, recerca i gestió), la posada en valor de la professió infermera i, en especial, l'aportació i rellevància de les infermeres per a la salut dels individus, famílies i comunitats. Es valorarà igualment la qualitat de la peça (rigor, estil, llenguatge); les fonts d'informació i l'originalitat de la temàtica.l’originalitat de la temàtica.
El premi es lliurarà durant la cerimònia del Dia internacional de la Infermera, que està previst celebrar el mes de maig de 2020.
Adjuntam les bases completes de la tercera edició del Premi de Periodisme  del Coiba #InfermeriaVisible i el formulari.  per participar-hi.

Etiquetes