Blog

Queda constituït el grup de treball del Coiba a Menorca

11:56 05 febrer en Notícies

Amb l'objectiu de fer d'enllaç entre la Comissió Permanent de la Junta de Govern davant l'absència de Junta insular a Menorca, la Junta de Govern va decidir constituir un grup de treball a l'Illa.

 

Aquest grup de treball permetrà detectar de primera mà i sobre el terreny les necessitats de les infermeres i infermers de Menorca, realitzant propostes, participant i col·laborant en el que sigui necessari, deixant clar que els membres d'aquesta comissió o grup de treball no són membres de Junta i per tant, no disposen de funcions directives/executives que romanen en el Ple de la Junta de Govern. Aquest grup de treball està constituït per:

o Purificació Lluna Gallardo. o Margarita Adrover Obrador. o Senda Ramírez Sánchez.

Etiquetes