Blog

El Consejo General de Enfermería denuncia que l'expresident Máximo González Jurado pretén apropiar-se de la seva Fundació i ha comès "irregularitats" en la seva gestió

11:52 12 febrer en Información Consejo General, Notícies

L'actual president ha enviat una circular a tots els Col·legis d'Infermeria espanyols per alertar d'aquesta situació i explicar les maniobres irregulars que s'estan duent a terme per part del seu predecessor

 

Segons s'afirma en la circular nº 07 del 2020, Máximo González Jurado no va abandonar la presidència de la fundació FICSSALUD quan va dimitir del seu lloc al Consejo. Al mateix temps que dimitia, i aprofitant la convocatòria d'eleccions, va colocar al patronat a persones de la seva confiança. Posteriorment, va aconseguir desvincular la presidència d'aquesta fundació de la del Consejo i, per tant, va passar la gestió a mans privades alienes a les infermeres espanyoles.

La persona que havia acceptat la presidència de FICSSALUD va procedir, a finals de desembre de 2019, a passar-li de nou la presidència al propi González Jurado i, en les darreres setmanes, l'ultim moviment ha consistit en autoproclamar-se també director general i executiu de la Fundació, el que inclou la Escuela Internacional de Ciencias de la Salud i l'ONG Enfermeras para el Mundo. Això ha provocat la dimissió en cadena de tots els responsables de les diferents àrees i projectes, i l'enviament d'aquesta informació a tots els col·legis d'infermeria del país.

Per a més informació, llegeix la circular completa fent clic AQUÍ.

Etiquetes