Blog

El Hospital de Manacor acoge la siguiente sesión del ciclo #DijousInfermers, sobre cuidados enfermeros en la prevención…

15:04 27 febrer en Esdeveniments COIBA

El proper dijous, 27 de febrer, a partir de les 16:30. Entrada lliure.

 

Comptarem amb la participació de María Jesús Pérez Granda, infermera del Grup de estudi d'infeccions associades a dispositius intravasculars GEIDI, de l'Hospital Gregorio Marañón; de Victoria Armenteros Yeguas, infermera supervisora de l'Equip de Teràpia Intravenosa de l'organització sanitària integrada OSI Araba, al País Basc; i d'Enriqueta Márquez Villaverde, infermera líder del Grup BPSO d'Accessos Vasculars de l'Hospital de Manacor.

Presenta Ian Blanco Mavillard, líder del projecte del programa BPSO a l'Hospital de Manacor, professor associat al departament d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i vicesecretari del Coiba.

 

Recorda!

  • Data i hora: dijous, 27 de febrer, a partir de les 16:30
  • Lloc: Hospital Comarcal de Manacor (Carretera Manacor - Alcúdia, s/n 07500, Manacor)
  • Més informació: cartell adjunt
  • La entrada és lliure i també pots seguir la sessió en directe mitjançant streaming a: www.coibatv.com

 

Etiquetes