Blog

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears crea un registre d’infermeres per donar suport en l’assistència sanitària durant la crisi del COVID-19

12:01 17 març en Notícies

El COIBA respon a la petició de la Conselleria de Salut, amb la finalitat de donar suport als diferents centres sanitaris en cas de necessitat

 

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Baleares (COIBA) elaborarà un registre d’infermeres i infermers per donar suport als centres davant una possible necessitat derivada de la sobrecàrrega assistencial causada per la pandèmia del COVID-19.

En les darreres setmanes, han estat moltes les infermeres que s’han posat a disposició del COIBA per prestar els seus serveis professionals. Ara, a petició de la Conselleria de Salut, el COIBA serà el responsable de centralitzar tots aquests oferiments i derivar-los al Servei de Salut, perquè, en cas necessari puguin passar a formar part dels diferents dispositius assistencials.

El COIBA trametrà les assegurances pertinents en el cas d’aquelles infermeres (jubilades, per exemple) que no disposin d’assegurança de responsabilitat civil professional.

La crida inclou a infermeres jubilades, cooperants, infermeres que desenvolupin la seva tasca fora de l’àmbit assistencial i totes aquelles que estiguin en disposició de treballar, a les que animem a aportar el seu granet de sorra per frenar i pal·liar aquesta pandèmia. Totes les infermeres i infermers que vulguin col·laborar poden contactar amb el COIBA a través de [email protected] o en els telèfons habituals.

Volem agrair novament el comportament exemplar de les infermeres i infermers de Balears i expressar públicament el nostre reconeixement a tots els sacrificis personals que estan duent a terme pel bé de la salut pública.

Així mateix, volem recordar que totes les persones que la seva situació professional ho permeti, han de quedar a casa i extremar les mesures de precaució. Aturar el virus està en mans de tots.

Foto: Banc d’Imatges d’Infermeres del COIBA. Autor: Jaime Reina

Etiquetes