Blog

El COIBA convoca un concurs per al disseny de la seva nova imatge corporativa

10:26 08 setembre en Notícies

Els professionals interessats poden enviar les seves propostes mitjançant correu electrònic fins al 28 de setembre

 

L'objectiu d'aquest concurs és l'adaptació del logotip i la imatge corporativa del Col·legi Oficial d'lnfermeria de les llles Balears (COIBA) als temps actuals. La identitat corporativa haurà de tenir el compte els valors del Col·legi reflectint una imatge moderna i innovadora (fugint de tòpics i estereotips sobre la professió).

Es tracta d'un concurs obert al qual es podrà presentar qualsevol persona física o jurídica que pugui justificar la seva experiència en el disseny gràfic. Cada concursant podrà presentar fins a tres propostes de disseny. hasta tres propuestas de diseño.

Donades les circumstàncies sanitàries actuals i, amb la finalitat d'evitar contactes innecesaris, el lliurament de documentació es farà en format virtual, a través del correu electrònic [email protected].

El termini de lliurament de documentació serà des del dia posterior a la publicació de les bases fins al 28 de setembre de 2020.

Consulta les bases completes del concurs AQUÍ.

Etiquetes