Blog

Constituïda la Comissió d'Emergències del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears

10:58 29 setembre en Notícies

El grup de treball es conforma de 13 infermeres de Balears, de l'àmbit d'emergències, tant d'atenció primària, com d'atenció hospitalària i extrahospitalària.

 

L'objectiu principal de la Comissió d'Emergències del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears és garantir l'atenció de qualitat als usuaris que, per algun motiu, veuen la seva salut descompensada de forma sobtada i necessiten acudir a l'atenció urgent que aquesta vessant de la infermeria ofereix.

A més, vetllaran per l'adaptació del model assistencial a l'evolució actual als diversos sistemes de salut del nostre entorn, arran dels canvis demogràfics, socials, econòmics i culturals que s'han produït en els darrers anys i, més específicament, en el darrer any a causa de la irrupció de la pandèmia de la Covid-19.

La comissió estarà coordinara per Maria Josep Ferrà i Serra, secretària de la Junta de Govern del COIBA, i composta per les infermeres i infermers:: Susana Blanco Crespo, Irene Miranda Dochao, Jordi Orfila Portella, Magdalena Alles Bosch, Rubén Bernácer Martínez, Jaume Gaspar Servera, Jorge Garrido Manosalvas, Raúl Francisco Cabrera Ocaña, Javier Amador Morales, Juan Carlos Prieto Gálvez, Mónica Guerrero Miralles i Nuria Aliaga Gallegos.

Etiquetes