Blog

6è Concurs de pòsters i clipmetratges de prevenció de consum de tabac en joves

11:13 05 novembre en Notícies

Poden participar en aquesta convocatòria tots els centres educatius de les Illes Balears que apliquin qualsevol activitat de prevenció del consum de tabac amb els seus alumnes des de 5è de primària a 4t d'ESO i FP. Termini obert fins al 10 de maig.

Convocat pel COIBA, juntament amb la D.G. de Salut Pública i Participació, el Servei de Salut, la D.G. de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, la AECC, la ABIC, i la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària

Els treballs podran ser presentats fins al 10 de maig.

Més info, AQUÍ.

Llegeix les bases AQUÍ .

+ Informació - Pla d'Adiccions i Drogodependències de les Illes Balears, tel. 971 17 66 65.

Etiquetes