Blog

Accés NANDA, NIC i NOC per als col·legiats i col·legiades de Balears

09:40 13 novembre en Notícies

El Col·legi Oficial d’infermeria de les Illes Balears ha arribat a un acord amb l'empresa Elsevier mitjançant el qual, des d'ara, tots els col·legiats i col·legiades de Balears tenen accés a la plataforma NNNConsult

 

El Col·legi Oficial d’infermeria de les Illes Balears ha arribat a un acord amb l'empresa Elsevier mitjançant el qual, des d'ara, tots els col·legiats i col·legiades de Balears tenen accés a la plataforma NNNConsult, eina que permet consultar de manera àgil els llenguatges estandarditzats dels diagnòstics desenvolupats per Nanda International (NANDA), els resultats de la Nursing Outcomes Classification (NOC), les intervencions de la Nursing Interventions Classification (NIC) i els vincles entre elles.

Accedir és molt senzill. Podeu entrar a través del baner que trobareu en la home de la nostra pàgina web, o directament a través del portal del col·legiat amb les vostres claus d'accés habituals.

Amb aquesta iniciativa, el col·legi reforça el seu compromís amb l'excel·lència professional i la recerca infermera.

Etiquetes