Blog

El COIBA fa entrega dels premis del I Concurs de dibuix sobre la imatge actual de les infermeres, per a fills i filles de col·legiats

09:33 17 novembre en Notícies

Vega García González, Júlia Villalonga Lluch i Víctor Sánchez Ortega han estat els guanyadors de les tres categories

 

El Col·legi Oficial d'Infermeria ha fet entrega dels premis als tres guanyadors del I Concurs sobre la imatge actual de les infermeres, en el qual van participar més d'una trentena de filles i fills de col·legiades de Balears.

En la categoria de 4 a 6 anys, la guanyadora ha estat Vega García González, que comptava amb 5 anys quan va fer el dibuix. En ell, ha reflectit el treball de la seva mare al paritori.

Júlia Villalonga Lluch, guanyadora de la categoria de 7 a 9 anys, ha dibuixat, amb tot detall, una reunió de coordinació d'infermeres en temps de COVID. La distància de seguretat, les mascaretes i els gels hidroalcohòlics ja formen part de la rutina imaginada d'aquesta nina de 9 anys.

Víctor Sánchez Ortega, guanyador de la categoria de 10 a 12 anys, va guanyar amb un colorit dibuix en el qual presenta a una infermera que mostra la seva malla de superwoman sota un EPI.

A més d'aquests 3 guanyadors, altres 9 dibuixos han estat triats per formar part del calendari 2021, que ja es troba en fase de maquetació. Ells són: Carlos Villoslada Vargas, Maria Ferriol Calafell, Paula Villalonga Gómez, Yan Bondia Moll, Dana Burgos Knothe, Clara Boluda Torres, Héctor Sánchez Ortega, Ruth Noguera García i Paula Melis Ferrer. Tant ells, com la resta de participants, han estat obsequiats amb un val per 30€ a vàries llibreries de les illes.

Enhorabona a tots i totes i moltes gràcies per participar!

 

Etiquetes